Dells Registrerad partner-logotyp D-Links logotyp Blixtviks logotyp Affinity Telecoms logotyp Pandas logotyp Netviewers logotyp

  Webbhotell

Vill du ägna dig åt din verksamhet och känna att din hemsida och e-post fungerar som den ska och att du slipper oönskade virus och skräppost? Vi lägger upp och hanterar ditt webbhotellskonto hos vår webbhotellsleverantör tillsammans med dina domäner. Vi övervakar driften och ser till att din kommunikation via webben blir en så stabil upplevelse som möjligt.

Din hemsida och e-post är i säkra händer, då servrarna har redundanta el- och Internet-förbindelser. Dessutom sker daglig backup av innehållet i ditt konto. E-posttrafiken skyddas av antivirus- och antispam-mjukvaror. Till detta har du fri support via vår helpdesk.

Till ditt webbhotellskonto kan du koppla ett obegränsat antal domäner. Vid beställning av ett webbhotellskonto ingår en valfri se-, nu-, com-, biz-, org-, info-, net-, eller eu-domän. Självklart kan vi registrera under fler toppdomäner än så, men då ber vi er kontakta oss för aktuellt pris.

Om du skulle vara intresserad av en fullständig teknisk specifikation klickar du här.

Vi erbjuder stöd för två olika operativsystem - Windows och Linux.

Linux har stöd för bl a PHP och CGI/Perl
Windows har stöd för bl a ASP och ASP.NET