Dells Registrerad partner-logotyp D-Links logotyp Blixtviks logotyp Affinity Telecoms logotyp Pandas logotyp Netviewers logotyp

Våra kunder

Alron Chemical

Skandinaviens ledande leverantör av mikrobiologiska produkter, system och tjänster till saneringsbranschen.

Bäcklund Grafiska

 Företaget
Bäcklund Grafiska ett företag som erbjuder: offsettryck och kopiering digitalt i svartvitt eller färg, storformat i svartvitt och färg, plastkort och laminering, kläder med tryck, digitalt tryckta böcker och häften, bokbinderi med inbindning med lim, plastspiraler och wire-o. Vår specialitet är digitalt tryck av exempelvis instruktionsböcker, manualer, teknisk dokumentation och hembygdsböcker. Vi arbetar också mycket med accidensmaterial, såsom brevpapper, kuvert, visitkort och blanketter.

Båtsam

Sedan 1961 har vi på Båt-Sam sålt motorbåtar. Under åren har vi byggt upp ett komplett båtvaruhus med nya och begagnade båtar, fyrhjulingar, tillbehör, verkstad och vinterförvaring.

Bilteam

Bil-Team är auktoriserad servicepartner till både Nissan och Citroën. Vi servar och reparerar Citroën- och Nissanbilar och har också försäljning av reservdelar i våra lokaler på Norr i Eskilstuna.

Björe Feature
Anna Björe är civilekonomen som halkade in på journalistyrket för över 20 år sedan. Efter många år på dagstidning driver jag sedan år 2001 egen frilansverksamhet. Specialområdena är privatekonomi och hälsa men jag kan skriva om i princip allt. Några av uppdragsivarna är Aftonbladet, Göteborgs-Posten, TT Spektra, Privata Affärer, Femina, Hemmets Veckotidning och Husbil & Husvagn. 
Kontakt: anna.bjore@telia.com  0704-414042 eller 016-510042
Björebil

Björebil din bilhandlare.  Vi finns ca 1 mil söder om Eskilstuna.
Klicka på länken och skriv ut din egen vägbeskrivning.

Brottsta Bygg AB

Brottsta Bygg AB startades 1993 av familjen Johansson. På företaget finns snickare, murare och kakel- och klinkersättare – alla med mångårig yrkeserfarenhet.
Vi har genomgått Byggkeramiska rådets utbildning i hur man utför våtrumsarbeten enligt PER:s branschregler och vi är diplomerade takläggare.
Brottsta Bygg AB utför främst arbeten i Eskilstunaområdet men vi kan även åta oss uppdrag i resten av Södermanland samt i Västmanland.

Bygg-partner AB

 Bygg-Partner AB startades 1996 av Hans-Olov Karlsson som fortfarande driver företaget. Företaget är ett
mindre byggföretag som kan erbjuda det mesta innom ny/ombyggnation, finsnickeri, kökssnickeri etc.

Välkommen och kontakt oss på 070- 588 43 90 eller på info@bygg-partner.se

Byk Projekt- och byggledning

Byk Projekt & Byggledning i Strängnäs AB
Kontakta oss på +46 70-555 03 57 eller bengt-gosta.kjell@rodatraden.se

Carpri

Carpri är ett byggkonsultföretag säljer tjänster med kunskap och personligt engagemang. Med oss som projektpartner får ni kostnadseffektiva lösningar, erfaren personal och personlig service.

Cykel och trädgård

Vi finns vid korsningen Klostergatan och Carlavägen i Eskilstuna. Klicka här för att se en karta. Besöksadress: Klostergatan 20, Eskilstuna

Dana Larm
EMBE

Specialist på värmepump. Slösar du bort energi och pengar i onödan? Vi har svaren!

Eskilstuna Auktionsverk
Eskilstuna Fordon

Vi är ett företag med trettio års erfarenhet från bilbranschen, vilket borgar för kunskap och kvalitet. Vi säljer handplockade svensksålda bilar och motorcyklar och vi finns 1 mil söder om Eskilstuna. Eftersom kontoret inte alltid är bemannat så ring innan besök

Forsbäckgruppen

Forsbäck ventilation utför ventilationsarbeten på årskontrakt åt bl.a. Strängnäs & Eskilstuna Kommun samt Fortifikationsverket & Specialfastigheter.

HTSM Eskilstuna AB

HTSM Eskilstuna består av tre inre företag som heter Dennis Entreprenad (Dennis Johansson), Erlandsson Entreprenad (Niklas Erlandsson) samt S.Karlsson Entreprenad (Stefan Karlsson).


Vi är tre ”gamla” Banverkare som tillsammans har ca 30 års erfarenhet som HTSM, TSM, El-bevakare och hantering av BUP med tillhörande blanketter.

 

Vi arbetar som HTSM, TSM, från norr till söder både på plats samt på distans och har även ett par utbildade TSM.

IP Industripartner

IP Industripartner AB grundades 1989. Sedan starten bedrivs verksamheten i lokalerna på Gustafsvägen 13B i Eskilstuna. Där finns kontor, butik, lager, slang- och gummidukskonfektion.

Jalmarson AB

Jalmarson AB är ett verkstadstekniskt företag lokaliserad i Vilsta industriområde. Verksamheten startade i början av 1950-talet, utifrån ett patent på den välkända bitventilen.

Med vår långa erfarenhet och flexibla maskinpark kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för olika typer av vattenventiler.

Hos oss kan du även köpa,vattenkoppar, juverdukar, vågar och mycket mer.

Varmt välkommen

Karlssons åkeri
Konfast

Vår affärsidé är att sälja kvalitetsprodukterna skruv, spik och verktyg till bygg- och träarbetande företag till
- låga priser - snabba leveranser - bra service.

Kvalitets- och miljökonsult

Vi hjälper er med det som ert företag behöver inom kvalitet och miljö, exempelvis kvalitets- och miljösystem, interna revisioner, ledningsgenomgång och utbildning m.m., fram till färdig certifiering.

Kvicksunds kakel och klinker

Kvicksunds Kakel & Klinkersättning ett företag i Mälardalen. Vi tar totalansvaret för din byggnation/renovering etc.
Mångårig erfarenhet av kakel och klinkers arbeten. Innehar våtrumsbehörighet!

Miwi
Norrbilar

Norr-Bilar är Eskilstunas äldsta bilfirma och återförsäljare för Citroën. Med över 45 år i branschen har vi stor erfarenhet och kunnighet inom området och har skapat ett mycket starkt kontaktnät.

Nova Markis och Persienn
Nya Golv AB

Företaget Nya Golv AB startades 1996 av Michael ?Manne? Brandner, golvläggare i tredje generationen. Det finns med andra ord en lång tradition av yrkeskunnande i företaget. Vår personal utbildas kontinuerligt, så att vi alltid håller oss uppdaterade om det senaste inom golvläggning. Våra medarbetare står alltid redo att ta itu med just dina önskemål och behov. Så återigen, välkommen att kontakta oss om dina nya golv!

Pagoden
Robbans speedshop

Vi har sysslat med Harley-Davidson motorcyklar sedan 1976, i vår fräscha butikslokal på 270 kvm har vi som inriktning att tillhandahålla delar till Harley-Davidson motorcyklar, allt från repro original till high-tech och race.

SaneringsXpo

Vad är Saneringsexpo?

Ett tillfälle där vi under trevliga former utbyter idéer med varandra och visar upp nytt och intressant för saneringsbranschen.

Skydd och verktyg

Vi är ett privat företag som tror på det lokala och personliga engagemanget.
Förhoppningen är att våra kunder inte bara ser oss som en leverantör av verktyg & förnödenheter utan som en partner, vilken de kan vända sig för att diskutera lösningar som exempelvis rationellare inköp, lagerhållningsfrågor eller bara vilken skruv man skall använda.

Suntech Outdoor
Taxi Strängnäs

Taxi Strängnäs är det enda "riktiga" taxibolaget i Strängnäs. Vi trafikerar hela Strängnäs kommun, inklusive Mariefred, Stallarholmen och Åker. Förutom vanliga taxiresor kör vi även färdtjänst, skolresor, sjukresor och bud. Vi har fasta priser till alla flygplaster i Mälardalen - Arlanda, Bromma, Skavsta och Västerås. Taxi Strängnäs håller öppet dygnet runt, året runt. Ring 0152-186 00 för att boka din resa.

TT Bemanning

Vår affärsidé är att bedriva bemannigsverksamhet inom transport/åkeri-branschen. Efter 14 år inom transportbranschen, föddes idén till ett bemanningsföretag som till stor del är inriktat mot transport. Företaget startades av Stefan och Mirre Cederlöf år 2008.

Tuna Golv AB
Uffes Maskinservice

Uffes Maskinservice Försäljning/Reparation av ALL trädgårdsutrustning.

Kontakta oss eller besök oss på 016-148650 Björksgatan 6  ESKILSTUNA
Välkommen.

Vatten- och rörkonsulten

Vi arbetar med alla sorters saneringsarbeten, så som t.ex. Sugning av brunnar Högtrycksspolning av ledningar Klottersanering Brand och vattenskador, Fräsning av VVS ledningar, Ventilationsrensning, Fasadtvätt mm