Dells Registrerad partner-logotyp D-Links logotyp Blixtviks logotyp Affinity Telecoms logotyp Pandas logotyp Netviewers logotyp

I samarbete med

 

PCM INTERNATIONAL AB

 

Panda Security grundades 1991 och är världens ledande leverantör av molnbaserade säkerhetslösningar. Produkterna finns på 23 språk och har miljoner användare i 200 länder världen över. Panda Security var det första IT-säkerhetsföretaget att erbjuda kraften i molnteknologi via sin Collective Intelligence teknologi. Den här innovativa säkerhetsmodellen kan automatiska analysera och klassificera tusentals fall av ny skadlig kod varje dag, vilket garanterar kunder det mest effektiva skyddet med minimal prestandapåverkan. Panda Security har 56 kontor världen över med ett amerikanskt huvudkontor i Kalifornien och ett europeiskt huvudkontor samt centrum för forskning i Spanien. läs mer här.

 

D-Link

Qnetcom är  D-Link partner med  tillgång till portalen Partner+ med marknads- och säljmaterial, teknisk information och erbjudanden och support. Vi har också tillgång till fler utbildnings och ackrediteringsmöjligheter och en mängd säljverktyg som är framtagna för att  hjälpa oss att göra större affärer med fler kunder.  D-Link är en världsledande leverantör av nätverks-produkter till företag och konsumenter.  I Norden är D-Link den största leverantören av trådlösa nätverk för hemmet.  D-Link har också positionerat sig som banbrytare inom ”grön IT” genom att vara först ut med att lansera miljö- och energibesparande Ethernet-switchar samt trådlösa routrar.

D-Link grundades 1986 och omsättningen 2009 blev över 1 miljard dollar. D-Link Nordic etablerades 1995 och har idag 50 personer anställda på kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Haparanda.

Blixtvik

Blixtvik är en bredbandsoperatör för privatpersoner, bostadsrättsföreningar samt små- och medelstora företag. Blixtvik har som mål att bli den främsta leverantören i norden av moderna och framtidssäkrade bredbandsbaserade kommunikationstjänster utan kapacitetsbegränsning till privatpersoner och mindre företag. Egen fiber ger Blixtvik tillgång till i princip obegränsat med kapacitet, vilket skapar goda förutsättningar för leverans av framtida bandbreddskrävande tjänster. Med fokus på både privat- och företagsmarknaden förbättras Blixtviks möjligheter för god produktutveckling och service

DELL

Dell är en diversifierad it-leverantör och partner som saluför en omfattande portfölj av produkter och servicetjänster till kunder över hela världen. Dell konstruerar, bygger och levererar innovativa skräddarsydda system, som förser kunder med utmärkande värde.

Qnetcom är Dell Premier Parner som gör inköpsprocessen enklare och effektivare – från planering och inköp till driftsättning, rapportering och support.

Microsoft

Qnetcom är med i Microsoft Partner program för att på så sätt få den professionella support som Microsoft står för.

Genom att gå med i Microsoft Action Pack Subscription (MAPS) får vi Microsoft Action Pack ett välkomstpaket plus ett uppdateringspaket i kvartalet (totalt tre stycken). Varje paket innehåller nya programversioner plus uppdaterat sälj- och marknadsmaterial som hjälper oss att ligga steget före konkurrenterna och som även få verksamheten att växa.
Vi har också tillgång till deras Online tekniska support, där Microsoft professionella support är redo
för att hjälpa oss med tekniska frågor.
Vill du själv kontakta Microsoft så nås dom bl.a. på 08-752 56 00

 

 

Netviewer

Use the Internet to view remote computers and collaborate

  • Easily control a remote computer in real time – worldwide
  • Reduce travel expenses, wasted time, and your carbon footprint
  • No installation required, works through firewalls, certified security

Products from the European leader in remote maintenance
and online conferences.

 

Affinity Telecom

Billig telefoni inom Sverige eller till utlandet. Behåll ditt grundabonnemang hos Telia eller annat bolag - ring sedan billigare via oss. Jämför gärna vår IP-telefoni & telefoni med Comhem, Telia, Tele2, Optimal, Universal, ACN, Ventelo, Glocalnet eller IP-telefoni & telefoni med andra teleoperatörer. Våra billiga abonnemang tål att jämföras med samtliga telefonbolag eller teleoperatörer på marknaden.

Segate

Qnetcom är med i Segate Partner program sedan 2009-12-11 för att på så sätt få den professionella support som Segate står för
Vi får också förhands information om nya produkter och tillgång till Segate partner portal.